Kunstgras Zwolle – Tuin en Kunstgras

Kunstgras Zwolle

U bent op zoek naar een bedrijf dat kunstgras voor u aan kan leggen in regio Zwolle? Dan bent u bij Tuin en Kunstgras aan het goede adres. Wij leggen al jaren lang vakkundig kunstgras aan, denk bijvoorbeeld aan tuinen, balkons, (dak)terrassen of rond zwembaden.

Regio Zwolle

Woont u in Zwolle, Hattem, Wezep, Het Loo, Elburg, Oldebroek, Het Harde, Kampen, Biddinghuizen, Dronten, Hasselt, Genemuiden, Staphorst, Meppel, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Ommen, Dalfsen, Vilsteren, Lemele, Heino, Raalte, Deventer, Heeten, Nijverdal, Almelo, Hardenberg, Hoogeveen of een van de andere plaatsen in deze regio? Tuin en Kunstgras kan ook voor u uw wensen op het gebied van kunstgras binnen 14 dagen vervullen.

Veel gestelde vragen

Kun je een zwembad op het kunstgras zetten? Wat wordt er voor ondergrond gebruikt? Hoe zit het met kantopsluiting? Hoe zet je het kunstgras vast? Wat is kwartszand? Hoelang krijg ik garantie? Wat als mijn hond of kat zijn behoefte doet op het kunstgras? Voor deze, en andere vragen willen wij u naar onze FAQ pagina verwijzen. Uiteraard staan wij u ook graag per mail of telefonisch te woord.

Wat zeggen klanten

“Super blij met ons kunstgras. Echt bedankt mannen van Tuin en Kunstgras.”

van der Sluis – Elburg

“We hebben zo’ n fijne tuin, alleen het zag er eerlijk gezegd niet erg netjes uit. De planten die erin stonden wilden we eigenlijk houden en gelukkig kon dit in combinatie met het kunstgras. We hebben nu ook niet meer dat gepruts met het grasmaaien rond de planten. Nu ziet het er super mooi uit. We zijn er erg blij mee.”

van der Weert – Lelystad

Contact

Bent u geïnteresseerd in kunstgras en heeft u oren naar een gesprek bij u thuis met een van onze vertegenwoordigers? Tuin en Kunstgras komt vrijblijvend bij u op locatie alle mogelijkheden bespreken en de verschillende soorten kunstgras toe te lichten.
Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan op via onze website. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord.

Gerealiseerde projecten in Zwolle