Kunstgras Werkendam– Tuin en Kunstgras

KUNSTGRAS LEGGEN WERKENDAM

Wilt u graag kunstgras laten leggen? Wij hebben in Werkendam en omgeving al bij veel particulieren kunstgras mogen leggen. Veelal in de tuin maar ook op (dak)terrassen, balkon en meer. Mensen kiezen veelal voor ons vanwege de hoge service, de opgebouwde ervaring en ons professioneel personeel. We leggen het kunstgras binnen 2 weken en kunnen u op de juiste manier adviseren mbt het te gebruiken kunstgras.

Regio Werkendam

Woont u in Werkendam, Gorinchem, Vuren, Drimmelen, Dordrecht, Sleeuwijk, Woudrichem, Hardinxveld-Giessendam, Dalem, Nieuwendijk, Almkerk, Schelluinen, Giessenburg of 1 van de andere plaatsen in de regio. En wilt snel genieten van een mooie kunstgrasmat? Dan staat Tuin en Kunstgras klaar om dit op een professionele manier te realiseren. Binnen 14 dagen!

Grondsoorten in de regio Werkendam

Nederland heeft verschillende soorten grondsoorten. De grondsoort heeft invloed op de aanleg van het kunstgras. Onze professionals weten waar ze op moeten letten bij de aanleg van kunstgras.

In Werkendam en omgeving zien we de volgende grondsoorten:

  • Rivierklei
  • Zeeklei
  • Laagveen
  • Zand

Wilt u weten welke grondsoort er bij u ligt en vooraf advies krijgen? Wij komen graag bij u langs en informeren u over de mogelijkheden.

Wat zeggen klanten

We hebben vele klanten uit Noord-Brabant bedienen. Hieronder hoe klanten ons ervaren:

”Super blij met het kunstgras en de zachte platen. We kunnen nu lekker met onze blote voeten over ons balkon wandelen. Bedankt tuin en kunstgras.”

Tielemans – Nuland

”Na enige tijd de mogelijke keuzes te hebben overwogen, hadden mijn echtgenote en ik het besluit genomen om ons natuurgras te vervangen door het kunstgras van Tuin en Kunstgras. Onze ervaring met Tuin en Kunstgras is dat dit een bedrijf is met passie voor het werk. De jonge mannen werken hard. We hebben een fijne samenwerking ervaren en ze hebben zeer zeker resultaat geleverd.”

Noten – Berghem

”Fijn dat we dit mooie kunstgras nu in de tuin hebben liggen. We zullen er veel plezier van gaan hebben denk ik zo!”

Van Dalen – Den Bosch

Contact

Wilt u graag kunstgras laten leggen maar heeft u nog vragen? Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Gerealiseerde projecten in Werkendam