Kunstgras Weert– Tuin en Kunstgras

KUNSTGRAS LEGGEN WEERT

Woont u in het Limburgse Weert en wilt u graag kunstgras laten leggen? Tuin en Kunstgras heeft bij duizenden particulieren kunstgras projecten mogen realiseren. Deze ervaring nemen we mee in onze werkwijze. Bent u de volgende die we mogen helpen aan een duurzame kunstgrasmat.

Regio Weert

Woont u in Weert, Nederweert, Schoor, Ospel, Altweerterheide, Swartbroek, Tungelroy, Budel, Leveroy, Ell, Kreijel, Mildert, Boshoven, Hushoven, Laar of Roeven? Tuin en Kunstgras kan altijd binnen 14 dagen de aanleg van het kunstgras realiseren. Dit komt omdat wij met verschillende ploegen werken en daardoor altijd snel kunnen schakelen.

Grondsoorten

De ondergrond van de plaats waar het kunstgras moet komen is bepalend voor de te gebruiken onderbouw.

In Weert en omgeving treffen wij de volgende soorten ondergrond aan:

  • Zandlandschap
  • Hoogveenlandschap

In deze gevallen gebruiken wij normaliter bestrating zand als onderbouw. Dit komt omdat de ondergrond al goed waterdoorlatend is.

Wat zeggen klanten?

“Na een prettig telefoongesprek stond er 2 dagen later al iemand bij mij in de tuin om alles op te meten. Ik werd goed ingelicht over de werkzaamheden die zij zouden uitvoeren en we hadden meteen een afspraak gemaakt om het kunstgras te leggen. Nog geen 10 dagen later kon ik al genieten van het kunstgras, top service!”

“Toen wij hoorden dat het kunstgras ook geplaatst kon worden op het balkon waren wij meteen verkocht. Wij zijn eindelijk van die betonnen vloer af, super fijn!”

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Wij staan u graag telefonisch te woord om direct antwoord te geven op uw vragen: +31 (0)73-2032070. Per email zijn we uiteraard ook te bereiken: info@tuinenkunstgras.nl

Gerealiseerde projecten in Weert