Kunstgras Veldhoven– Tuin en Kunstgras

KUNSTGRAS VELDHOVEN

KUNSTGRAS VELDHOVEN

Ook in Veldhoven en omgeving hebben wij al veel klanten blij mogen maken met en nieuwe kunstgras mat. En of we het kunstgras nu in uw tuin, op uw dakterras, op het balkon, langs het zwembad of in uw huis mogen leggen: wij kunnen het kunstgras altijd binnen 14 dagen plaatsen, ongeacht de grootte.  Ons vakkundig personeel zorgt voor een professionele plaatsing en correcte oplevering.

Regio Veldhoven

Woont u in Veldhoven, Erp, Geldrop, Mierlo, Nuenen, Gerwen, Helmond, Someren, Valkenswaard, Eindhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Netersel, Wintelre, Best, Steensel, Oirschot, Son, Breugel, Sint-Oedenrode, Mariahout, Gemert of Beek en Donk? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van een mooie nieuwe kunstgrasmat.

Voordelen van Kunstgras

Kunstgras kent veel voordelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer sproeien
  • Geen onkruid in uw gazon
  • Altijd groen
  • Niet van echt te onderscheiden

Wat zeggen klanten?

“Netjes de afspraken nagekomen. Goede service.”

Paul en Tamara – Eindhoven

“Een aantal weken na levering van ons gazon nog altijd erg tevreden. Zeer vriendelijk, netjes en vakkundig personeel. Ook een goede nazorg.”

van den Nieuwenhof – Nuenen

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Wij staan u graag telefonisch te woord om direct antwoord te geven op uw vragen: +31 (0)73-2032070. Ook kunt u een offerte aanvragen. Per email zijn we uiteraard ook te bereiken: info@tuinenkunstgras.nl

Gerealiseerde projecten in Veldhoven