Kunstgras Tilburg– Tuin en Kunstgras

Kunstgras Tilburg

Bent u geïnteresseerd in het kopen of laten plaatsen van kunstgras in Tilburg? Tuin en Kunstgras kan altijd op zeer korte termijn kunstgras leggen op uw gazon, balkon, veranda, serre of kantoor groen laten kleuren. Het gras bij de buren hoeft niet langer groener te zijn.

Regio Tilburg

Woont u in Tilburg, Zelt, Moergestel, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren, Molenwijck, Dongen, Gilze, Rijen, Riel, Goirle, Alphen, Esbeek, Diessen of Hilvarenbeek? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze, samen met de stalen, altijd binnen 24 uur.

Veel gestelde vragen

Kun je een zwembad op het kunstgras zetten? Wat wordt er voor ondergrond gebruikt? Hoe zit het met kantopsluiting? Hoe zet je het kunstgras vast? Wat is kwartszand? Hoelang krijg ik garantie? Wat als mijn hond of kat zijn behoefte doet op het kunstgras? Voor deze, en andere vragen willen wij u naar onze FAQ pagina verwijzen. Uiteraard staan wij u ook graag per mail of telefonisch te woord.

Wat zeggen klanten

“Super mooi en netjes het kunstgras gelegd. Fijn dat we nu niet zoveel moeite meer hoeven te doen om het gras te maaien. Vooral bij de vijver was dat altijd een heel gedoe. Nu ziet het er altijd netjes en strak uit. Wij zijn er hartstikke blij mee!”

van Zelst – Tilburg

“Netjes werk afgeleverd door de jongens van Tuin en Kunstgras. Eerst de bestrating gelegd, toen het kunstgras daarop aangepast. Er ligt nu een prachtig nieuw gazon waar we nog lang van zullen genieten! Bedankt. ”

van Bladel – Tilburg

Contact

Bent u geïnteresseerd in kunstgras en heeft u oren naar een gesprek bij u thuis met een van onze vertegenwoordigers? Tuin en Kunstgras komt vrijblijvend bij u op locatie alle mogelijkheden bespreken en de verschillende soorten kunstgras toe te lichten.

Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan op via onze website. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord.

Gerealiseerde projecten in Tilburg