Kunstgras 's-Graveland– Tuin en Kunstgras

KUNSTGRAS LEGGEN ‘S-GRAVELAND

U zoekt een professioneel bedrijf dat kunstgras kan aanleggen in ‘s-Graveland en omgeving? Tuin en Kunstgras is dan de partij. Wij leveren en leggen kunstgras op vakkundige wijze.

Kunstgras soorten

Wij werken met een door ons geselecteerd assortiment kunstgras. Onze kunstgazon is milieu-, kind- en diervriendelijk. Daarom hebben wij het ideale gazon voor in uw tuin in ‘s-Graveland en omgeving.

Kunstgras goedkoop?

Wij werken met de hoogste kwaliteit kunstgras in ‘s-Graveland. Omdat wij in groot inkopen, kunnen wij deze voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding leveren.

Kunstgras prijzen

Als u interesse heeft om uw kunstgras door ons aan te leggen in ‘s-Graveland en omgeving, dan kunt u via de pagina “kunstgras leggen” in combinatie met de pagina “kunstgras soorten” al vooraf berekenen wat het u gaat kosten om het kunstgazon door ons aan te laten leggen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Tuin en Kunstgras. Dit kan zowel via ons offerteformulier of door een e-mail te sturen naar info@tuinenkunstgras.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 (0) 73-203 20 70.

Gerealiseerde projecten in 's-Graveland

85

Dhr. Landman

Bilthoven

Het gras in onze tuin zag er een groot deel van het jaar slecht uit ondanks alle moeite...

Meer over dit project
9

Govers

Oss

Familie Govers uit Oss koos voor de Major 40, een hoogpolig kunstgrastype met een zeer realistische uitstraling. Ondanks...

Meer over dit project
85

Van Rijn

Alphen aan den Rijn

”Anderhalve week later hebben wij het kunstgras geplaatst”

Meer over dit project

Koster – Amsterdam

Amsterdam

”Zelfs vier tuinen op een dag is niet te veel voor Tuin en Kunstgras”

Meer over dit project
80

Van der Woude

Badhoevedorp

”Binnen een dag kregen we de offerte en een week later lag het kunstgras er al in”

Meer over dit project