Kunstgras Rotterdam – Tuin en Kunstgras

Kunstgras Rotterdam

Wij hebben in Rotterdam en omgeving al bij veel particulieren kunstgras mogen leggen. Wilt u ook graag kunstgras in uw tuin, op uw (dak)terras of in uw huis? Wij adviseren u graag over de verschillende kunstgrassoorten en leggen binnen 2 weken.

Regio Rotterdam

Woont u in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, De Zweth, Berkel, Delft, Bergschenhoek, Oud Verlaat, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Moordrecht, Gouda, Delfgauw, Zevenhuizen, Pernis, Oud-Beijerland of 1 van de andere plaatsen in de regio. En wilt snel genieten van een mooie kunstgrasmat? Dan staat Tuin en Kunstgras klaar om dit op een professionele manier te realiseren. Binnen 2 weken!

Grondsoorten in de regio Rotterdam

Nederland heeft verschillende soorten grondsoorten. De grondsoort heeft invloed op de aanleg van het kunstgras. Onze professionals weten waar ze op moeten letten. U wilt tenslotte lang genieten van uw kunstgras. En u wilt dat het kunstgras na een regenbui weer snel kunt gebruiken.

In Rotterdam en omgeving zien we de volgende grondsoorten:

  • Laagveen
  • Zeeklei
  • Rivierklei

Tuin en Kunstgras houdt rekening met de onderliggende grondsoort tijdens het aanleggen van het kunstgras. De ondergrond heeft namelijk invloed op de werkzaamheden die verricht moeten worden. Wij informeren u er graag over.

Contact

Wilt u graag kunstgras laten leggen maar heeft u nog vragen? Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord.

Gerealiseerde projecten in Rotterdam