Kunstgras Rosmalen– Tuin en Kunstgras

KUNSTGRAS LEGGEN ROSMALEN

Wij hebben in Rosmalen en omgeving al bij veel particuliere klanten kunstgras mogen leggen. In de meeste gevallen leggen we kunstgras in de tuin. Echter zien we tegenwoordig dat het ook steeds vaker op het (dak)terras of balkon wordt gelegd. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten kunstgras en realiseren de aanleg altijd binnen 14 dagen.

Regio Rosmalen

Woont u in Rosmalen, ’s-Hertogenbosch, Vlijmen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Bokhoven, Hedikhuizen, Ammerzoden, Empel, Kerkdriel, Velddriel, Gewande, Het Wild, Vught, Cromvoirt, Maaskantje, Den Dungen, Middelrode, Heeswijk, Dinther, Berlicum, Geffen, Nuland, Vinkel of 1 van de andere plaatsen in de regio? Wordt u ook moe van de gedachte aan het maaien en besproeien van gras? Kunstgras is ook voor u de oplossing!

Inventarisatie vooraf

Door tijdens een gesprek bij u thuis de juiste vragen te stellen schetsen wij een duidelijk beeld van de situatie. Dankzij onze ervaring kunnen wij op die manier een concrete offerte opstellen. Ook denken wij graag met u mee in oplossingen en aanpassingen.

Wat zeggen klanten

“Wij zijn super blij met het geweldige resultaat. Regelmatig stoppen er mensen om te vragen of het echt of nep is.”

Savelkouls – Rosmalen

“Dezelfde tuin, maar dan in een nieuw jasje. Onze wensen zijn vervuld!”

Van den Broek – Den Bosch

Goed werk, en netjes alles opgeleverd in mijn tuin echt een aanrader. Bedankt voor de goede service.”

Van der Linden – Nuland

Contact

Bent u woonachtig in de regio Rosmalen en wilt u graag snel kunstgras laten leggen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel: +31(0)73-2032070. Wij staan u graag te woord.

 

Gerealiseerde projecten in Rosmalen