Kunstgras leggen Papendrecht - Binnen 14 dagen

Kunstgras Papendrecht

Tuin en Kunstgras is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van kunstgras. Wij hebben enkel hoog kwalitatief kunstgras in ons assortiment. Bent u benieuwd wat het zou kosten om bijvoorbeeld op uw (dak)terras of in uw tuin kunstgras te plaatsen? Vraag een offerte aan en krijg stalen thuisgestuurd of maak direct een afspraak bij u op locatie.

Regio Papendrecht

Woont u in Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Zwijndrecht, Puttershoek, ’s-Gravendeel,  Alblasserdam, Sliedrecht, Ridderkerk, Oostendam, Oud-Alblas, Rotterdam, Hardinxveld-Giessendam, Wijngaarden, Kortland, Nieuw-Lekkerland of een van de andere plaatsen in deze regio? Tuin en Kunstgras heeft ook in deze regio veel particuliere klanten voorzien van een prachtige nieuwe kunstgrasmat.

Grondsoorten in de regio Papendrecht

Nederland kent verschillende grondsoorten. De grondsoort heeft invloed op de aanleg van het kunstgras. Onze Professionals weten waar ze op moeten letten bij de aanleg van kunstgras.

In Papendrecht en omgeving zien we de volgende grondsoorten:

  • Zeeklei
  • Laagveen

 

Wilt u weten welke grondsoort er bij u ligt en vooraf advies krijgen? Wij komen graag bij u langs om de grondsoort te inspecteren. Vervolgens kunnen we u uitleggen hoe we te werk gaan, rekening houdend met de ondergrond. Op deze manier krijgt u een stabiele, duurzame kunstgrasmat.

Wat zeggen klanten

“We waren helemaal uitgekeken op ons oude, echte gras. Het resultaat dat van ons kunstgras mag er wezen! Eindelijk weer mooi groen in de achtertuin.”

van Houwelingen – Hardinxveld-Giessendam

“Na het uitkiezen van het type kunstgras bij ons thuis, werd de aanleg snel en vakkundig in werk gezet. Aardige en hardwerkende mannen hebben de werkzaamheden in één dag uitgevoerd. Hartstikke blij met het resultaat. Bedankt!”

Janmaat – Rotterdam

Contact

Bent u woonachtig in de regio (plaats) en wilt u graag snel kunstgras laten leggen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel: +31(0)73-2032070. Wij staan u graag te woord.

Gerealiseerde projecten in Papendrecht