Kunstgras Oudenbosch – Tuin en Kunstgras

KUNSTGRAS LEGGEN OUDENBOSCH

Wij hebben in Oudenbosch en omgeving al bij veel particulieren kunstgras mogen leggen. Wilt u ook graag kunstgras in uw tuin, op uw (dak)terras of in uw huis? Wij adviseren u graag over de verschillende kunstgras soorten en leggen binnen 2 weken.

Regio Oudenbosch

Woont u in Oudenbosch, Breda, Roosendaal, Hoeven, Bosschenhoofd, Standdaarbuiten, Sint Willebrord, Fijnaart, Stampersgat, Kruisland, Noordhoek, Klundert, Zevenbergen of 1 van de andere plaatsen in de regio? En wilt u graag snel en professioneel kunstgras laten leggen?Dan staat Tuin en Kunstgras klaar om dit op een professionele manier te realiseren. Binnen 14 dagen!

Grondsoorten in de regio Oudenbosch

Nederland heeft verschillende soorten grondsoorten. De grondsoort heeft invloed op de aanleg van het kunstgras. Oudenbosch ligt in een gedeelte van Nederland waar veel verschillende grondsoorten voorkomen. We zien de volgende grondsoorten:

In Oudenbosch en omgeving zien we de volgende grondsoorten:

  • Zand
  • Hoogveen
  • Zeeklei

Tuin en Kunstgras houdt rekening met de onderliggende grondsoort tijdens het aanleggen van het kunstgras. U laat niet iedere dag kunstgras leggen en wilt er lang van genieten. Het laatste waar je op zit te wachten is een kunstgrasmat die na een jaar niet goed aangelegd blijkt te zijn. Wij voorkomen liever dan dat we genezen.

Wat zeggen klanten

Door onze jarenlange ervaring weten we hoe kunstgras op de juiste manier aan moeten leggen. Maar we laten liever onze klanten aan het woord:

”Omdat wij jonge kinderen hebben die veel in de tuin spelen, gaf Tuin en Kunstgras ons als advies om niet zomaar een mooie soort uit te kiezen. We moesten kijken naar welke het beste bij het intensieve gebruik paste. We hadden snel de geschiktste en mooiste soort uitgekozen. Gelukkig viel de prijs ook reuze mee.”

Hense – Roosendaal

”Tuin en Kunstgras werd ons aangeraden door een kennis. Na één belletje stond er dezelfde week al iemand op de stoep om de mogelijkheden te bespreken. Het was erg fijn dat ons niets werd opgedrongen en dat we stap voor stap uitleg kregen over de mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we een weloverwogen keuze kunnen maken. En zijn we heel tevreden over het resultaat. Bedankt mannen!”

Hendrickx – Roosendaal

Contact

Wilt u graag kunstgras laten leggen maar heeft u nog vragen? Bel ons: +31 (0)732032070. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij staan u graag te woord.

Gerealiseerde projecten in Oudenbosch