Kunstgras Nunspeet – Tuin en Kunstgras

KUNSTGRAS LEGGEN NUNSPEET

In Gelderland hebben we al veel kunstgras gelegd. Zo ook in Nunspeet en omgeving. Kwaliteit, snelle realisatie en servicegerichtheid staat bij ons voorop. U ziet dit oa. terug in de beoordelingen die we krijgen van onze klanten. Woont u in Nunspeet en wilt u graag snel kunstgras laten leggen? Wij adviseren u graag over de verschillende kunstgras soorten en leggen binnen 2 weken.

Regio Nunspeet

Woont u in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, ’t Harde, Elburg, Oldebroek, Zwolle, Hattem, Wezep, Hierden, Vierhouten, Hulshorst, Tongeren, Wissel, Gortel, Leuvenum, Staverden of 1 van de andere plaatsen in de regio. En wilt snel genieten van een mooie kunstgrasmat? Dan staat het team van Tuin en Kunstgras klaar om dit op een professionele manier te realiseren.

Grondsoorten in de regio Nunspeet

Nederland heeft verschillende soorten grondsoorten. De grondsoort heeft invloed op de aanleg van het kunstgras. Onze professionals weten waar ze op moeten letten bij de aanleg van kunstgras.

Nunspeet ligt tegen het Veluwemeer aan. Dit zorgt ervoor dat er rivierklei aanwees`ig is. Verder zie je de aanwezigheid van zandlandschap in Nunspeet. Deze verschillende grondsoorten zorgen ervoor dat er verschillende werkzaamheden verricht zullen moeten worden. Wij leggen u graag uit hoe we te werk gaan en komen, voordat we eventueel het kunstgras komen leggen, graag uw ondergrond inspecteren. Op deze manier kunnen we u gericht adviseren.

Wat zeggen klanten

Kunstgras laten leggen doet u niet iedere dag. En al helemaal niet als u het door ons laat doen. Wij realiseren kunstgrasprojecten die lang mee gaan. Hieronder een aantal verhalen van klanten:

”Sinds dat we dit fijne huis aan het water hadden gekocht, zaten we al met de vraag wat we met onze tuin moesten doen. Een paar weken geleden kwam mijn schoonzus op de koffie en zij vertelde hoe enthousiast een vriendin van haar was over het nieuwe kunstgras in haar tuin. Ik ging dus samen met mijn man eens wat foto’s bekijken van tuinen met kunstgras. We namen contact op met TuinenKunstgras op aanraden van de vriendin van mijn schoonzus. Eigenlijk geloofden we niet dat dat er echt zo mooi groen en strak uit zou komen te zien als op de foto’s. Wel dus. Onze eigen tuin is het ‘(niet) levende’ bewijs.”

Boogers – Amersfoort

We hebben zo’ n fijne tuin, alleen het zag er eerlijk gezegd niet erg netjes uit. De planten die erin stonden wilden we eigenlijk houden en gelukkig kon dit in combinatie met het kunstgras. We hebben nu ook niet meer dat gepruts met het grasmaaien rond de planten. Nu ziet het er super mooi uit. We zijn er erg blij mee.”

Van der Weert – Lelystad

Hier leest u alle beoordelingen.

Contact

Wilt u graag kunstgras laten leggen maar heeft u nog vragen? Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Gerealiseerde projecten in Nunspeet