KunstgrasNoordwijk – Tuin en Kunstgras

Kunstgras Noordwijk

Wij hebben in het Zuid-Hollandse Noordwijk en omgeving al bij veel particulieren kunstgras mogen leggen. Wilt u ook graag onderhoudsvriendelijk kunstgras laten leggen in uw tuin, op uw balkon, dakterras of in uw interieur? Wij beschikken over professionele mensen en we leggen het binnen 14 dagen. Wilt u graag advies? Wij adviseren u graag over de verschillende kunstgras soorten en de mogelijkheden.

Regio Noordwijk

Woont u in Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Valkenburg, Oegstgeest, Sassenheim, Abbenes, Nieuw-Vennep, Hillegom, Leiden of 1 van de andere plaatsen in de regio. En wilt snel genieten van een mooie kunstgrasmat? Dan staat Tuin en Kunstgras klaar om dit op een professionele manier te realiseren. Bekijk ons assortiment.

Grondsoorten in de regio Noordwijk

Nederland heeft verschillende soorten grondsoorten. De grondsoort heeft invloed op de aanleg van het kunstgras. Onze professionals weten waar ze op moeten letten bij de aanleg van kunstgras.

Noordwijk ligt aan de kust en als we kijken naar het aanwezige landschap dan zien we een combinatie van duinlandschap, laagveenlandschap en zeekleilandschap.

Wilt u weten welke grondsoort er bij u ligt en vooraf advies krijgen? Wij komen graag bij u langs voor een inspectie en vertellen u meteen waar we op letten op het moment dat we kunstgras mogen leggen.

Wat zeggen klanten

Wij geloven dat we kwalitatief kunstgras leggen en doen er alles aan om onze dienstverlening continu te verbeteren. Hieronder staat hoe klanten uit Zuid-Holland onze dienstverlening ervaren:

”Toen ik belde voor voor een offerte, is er iemand bij ons langs gekomen om het kunstgras te laten zien en samen met ons te kijken naar de mogelijkheden. We hebben besloten rondom het hele chalet het kunstgras te laten leggen. Hier zijn we acheraf erg blij mee. Onze kleinkinderen spelen nu iedere week fijn op het kunstgras. Wij zijn erg blij met service van de jongens van Tuin en Kunstgras. Het was een erg leuke ploeg en de jongens hebben hard gewerkt! Nogmaals bedankt.”

Paijmans – Rotterdam

Ligt er perfect en strak bij, precies zoals ik het wilde!

Van Ham – Noordwijkerhout

Contact

Wilt u graag kunstgras laten leggen maar heeft u nog vragen? Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Gerealiseerde projecten in Noordwijk