Kunstgras Nijkerk – Tuin en Kunstgras

KUNSTGRAS LEGGEN NIJKERK

Woont u in Nijkerk en wilt u graag binnen 14 dagen kunstgras laten leggen? Tuin en Kunstgras heeft een aantal professionele, servicegerichte teams. Zij leggen niet alleen het kunstgras maar advisering u ook vooraf. Want we willen niet alleen dat u snel maar ook lang kunt genieten van uw kunstgras.

Van tuin tot slaapkamer

Kunstgras kent vele toepassingsmogelijkheden. Zo leggen we o.a. kunstgras in de tuin, op het balkon, in slaapkamers of op uw (dak)terras. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij adviseren u over het type kunstgras.

Regio Nijkerk

Woont u in Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo, Garderen, Uddel, Baarn, Bunschoten, Spakenburg, Amersfoort, Staverden, Leuvenum, Elspeet, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Achterveld of 1 van de andere plaatsen in de regio. En wilt snel genieten van een mooie kunstgrasmat? Dan staat Tuin en Kunstgras klaar om dit op een professionele manier te realiseren. Binnen 14 dagen!

Grondsoorten in de regio Nijkerk

Nederland heeft verschillende soorten grondsoorten. De grondsoort heeft invloed op de aanleg van het kunstgras. Nijkerk ligt tegen het Eenmeer aan. Dit zorgt voor de aanwezigheid van Rivierklei. Naast rivierklei zien we ook laagveenlandschap en zandlandschap in de omgeving van Nijkerk.

Wilt u weten welke grondsoort er bij u ligt en vooraf advies krijgen? Wij komen graag bij u langs en informeren u over de mogelijkheden.

Wat zeggen klanten

Klanten uit de regio Nijkerk ervaren Tuin en Kunstgras op de volgende manier:

”Sinds dat we dit fijne huis aan het water hadden gekocht, zaten we al met de vraag wat we met onze tuin moesten doen. Een paar weken geleden kwam mijn schoonzus op de koffie en zij vertelde hoe enthousiast een vriendin van haar was over het nieuwe kunstgras in haar tuin. Ik ging dus samen met mijn man eens wat foto’s bekijken van tuinen met kunstgras. We namen contact op met TuinenKunstgras op aanraden van de vriendin van mijn schoonzus. Eigenlijk geloofden we niet dat dat er echt zo mooi groen en strak uit zou komen te zien als op de foto’s. Wel dus. Onze eigen tuin is het ‘(niet) levende’ bewijs.”

Boogers – Amersfoort

”We dachten dat we misschien een lastige aanvraag hadden gedaan, maar de jongens hebben het knap en snel voor elkaar gekregen. dank jullie wel!”

Wels – Ede

Contact

Wilt u graag kunstgras laten leggen maar heeft u nog vragen? Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Gerealiseerde projecten in Nijkerk