Kunstgras Zuid-Holland | Kunstgras leggen | Tuin en Kunstgras

Kunstgras Zuid-Holland

Woont u in Zuid-Holland en wilt u graag kunstgras laten leggen? Tuin en Kunstgras heeft in Zuid-Holland al veel kunstgras mogen leggen. Wij leggen kunstgras binnen 14 dagen en komen vooraf graag langs om de mogelijkheden te laten zien. Uiteraard kunt u ook gratis verschillende kunstgras stalen aanvragen.

Kunstgrasprojecten in Zuid-Holland

We hebben al in vele plaatsen kunstgras gelegd. Veel van onze projecten in Zuid-Holland zijn gerealiseerd in o.a. Rotterdam, Noordwijk, Den Haag, Ridderkerk en Lisserbroek. Hieronder enkele beoordelingen van gerealiseerde kunstgrasprojecten:

”Omdat wij jonge kinderen hebben met vriendjes en vriendinnetjes die regelmatig bij ons komen spelen, willen we voorkomen dat zij hard kunnen vallen. Deze mogelijkheid was bij TuinenKunstgras geen probleem door de valdemping die zij erbij leveren en leggen. In combinatie met het kunstgras is onze tuin nu helemaal klaar voor onze kinderen!” Bakel – Schiedam

”Beste Tuin en Kunstgras, Van het begin af had ik een goed gevoel bij Tuin en Kunstgras. Ik was vooral benieuwd of Tobi aan mijn “wens” kon voldoen…nl “glooiend”. Het resultaat mag er wezen!”Precies wat ik wenste/wilde! Ook kwam Tobi zijn afspraken goed na. Mijn man en ik zijn nogmaals zeer tevreden met het eindresultaat. Veel succes met Tuin en Kunstgras voor nu en in de toekomst. Met vriendelijke groet, Fam.SW Payne”

Bekijk hier alle beoordelingen om te zien hoe dat mensen onze dienstverlening ervaren hebben.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Enkele kenmerken die dit aangeven zijn:

  • Hoge kwaliteit kunstgras: ons kunstgras is lood- en cadmiumvrij. Daarnaast is het iso 9001 gekeurd. Ook is ons kunstgras is van Europese afkomst. Ook geven wij garantie op verkleuring.
  • Vooraf inspectie van de aanwezige grondsoort
  • Personeel met jarenlange ervaring

Zoals u ziet zetten we in op kwaliteit. Want het laatste waar u op zit te wachten is een kunstgrasmat die u na een korte periode alweer moet vervangen.

Inspectie van de grondsoort

Bij het leggen van de kunstgras letten we op de onderliggende grondsoort. Dit heeft namelijk invloed op de manier waarop we de kunstgras leggen. Zuid-Holland kent verschillende grondsoorten, zoals:

  • Duinlandschap
  • Zeekleilandschap
  • Laagveenlandschap

Wij komen graag bij u langs om de grondsoort te inspecteren. Op deze manier weet u waar we op gaan letten op het moment dat we kunstgras gaan leggen.

Gevestigd in Oss

Tuin en Kunstgras is gevestigd in Oss. Wilt u graag het kunstgras zelf beoordelen? Wij beschikken over een showtuin waar u de verschillende kunstgras soorten kunt bekijken. We werken landelijk met een aantal professionele teams. Wilt u graag snel en goed kunstgras laten leggen? Wij leggen kunstgras binnen 14 dagen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd een offerte aanvragen of bellen: +31(0)73 – 2032070.

Gerealiseerde projecten

85

Dhr. Landman

Bilthoven

Het gras in onze tuin zag er een groot deel van het jaar slecht uit ondanks alle moeite...

Meer over dit project
9

Govers

Oss

Familie Govers uit Oss koos voor de Major 40, een hoogpolig kunstgrastype met een zeer realistische uitstraling. Ondanks...

Meer over dit project
85

Van Rijn

Alphen aan den Rijn

”Anderhalve week later hebben wij het kunstgras geplaatst”

Meer over dit project

Koster – Amsterdam

Amsterdam

”Zelfs vier tuinen op een dag is niet te veel voor Tuin en Kunstgras”

Meer over dit project
80

Van der Woude

Badhoevedorp

”Binnen een dag kregen we de offerte en een week later lag het kunstgras er al in”

Meer over dit project