Kunstgras leggen Den Haag - Tuin en Kunstgras

Kunstgras Den Haag

Wij hebben in Den Haag en omgeving al bij veel particulieren kunstgras mogen leggen. Het overgrote deel van de mensen wil graag kunstgras in zijn tuin. Echter we zien steeds meer dat mensen kunstgras op hun balkon, (dak)terras of zelfs in hun interieur willen. Dat kunnen we uiteraard ook verzorgen. Wij adviseren u graag over de verschillende kunstgras soorten en leggen binnen 2 weken.

Regio Den Haag

Woont u in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Rijswijk, Monster, Kijkduin en Ockenburg, Morgenstond, Benoordenhout, Mariahoeve, Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg, Brasserhout of 1 van de andere plaatsen in de regio. En wilt snel genieten van een mooie kunstgrasmat? Dan staat Tuin en Kunstgras klaar om dit op een professionele manier te realiseren. Binnen 14 dagen!

Grondsoorten in de regio Den Haag

Nederland heeft verschillende soorten grondsoorten. De grondsoort heeft invloed op de aanleg van het kunstgras. Onze professionals weten waar ze op moeten letten bij de aanleg van kunstgras.

In Den Haag en omgeving zien we de volgende grondsoorten:

  • duin
  • laagveen
  • zeeklei

Wilt u weten welke grondsoort er bij u ligt en vooraf advies krijgen? Wij komen graag bij u langs en informeren u over de mogelijkheden.

Wat zeggen klanten

Klanten uit de regio Den Haag ervaren Tuin en Kunstgras op de volgende manier:

“Beste Tuin en Kunst- gras, Van het begin af,had ik een goed gevoel bij Tuin en Kunstgras. Ik was vooral benieuwd of Tobi aan mijn “wens” kon voldoen…n.l “glooiend”. Het resultaat mag er wezen!”Precies wat ik wenste/wilde! Ook kwam Tobi zijn afspraken goed na. Mijn man en ik zijn nogmaals zeer tevreden met het eindresultaat. Veel succes met Tuin en Kunstgras voor nu en in de toekomst. Met vriendelijke groet, Fam.SW Payne”

Payne de Haas – Bleiswijk

”Wij zijn super blij met ons kunstgras! Bedankt Tuin en Kunstgras.”

Willemsen – Gouda

Contact

Wilt u graag kunstgras laten leggen maar heeft u nog vragen? Bel ons: +31 (0) 73-203 20 70. Wij staan u graag te woord.

Gerealiseerde projecten in Den Haag