Kunstgras Den Bosch | Kunstgras leggen | Tuin en Kunstgras

Kunstgras Den Bosch

Als u op zoek bent naar een ruim assortiment aan kunstgras, dan zit u bij Tuin en Kunstgras te Den Bosch goed. Tuin en Kunstgras heeft namelijk een ruim aanbod en hanteert scherpe prijzen. U heeft dus veel keuze, want naast kunstgras voor in de tuin, kunt u hier ook terecht voor kunstgras voor op het balkon of dakterras. Ook is er kunstgras beschikbaar dat specifiek bedoeld is om op te sporten of spelen. En heeft u weleens nagedacht over de vraag of u korte of juist lange grassprieten wilt? Verder kunt u ook kiezen uit allerlei verschillende kleuren kunstgras. Ziet u door alle bomen het bos niet meer? Dan geven wij u graag advies over wat er zoal mogelijk is. Als u nu een offerte aanvraagt, dan ontvangt u binnen 24 uur een offertevoorstel van ons. Wilt u liever eerst wat staaltjes kunstgras? Ook dat is mogelijk, want deze kunt u gewoon bestellen en dan vallen de staaltjes binnen een aantal dagen op uw deurmat.

Onze klantenservice helpt u graag verder

Bij Tuin en Kunstgras bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar kunstgras in Den Bosch. Via het contactformulier kunt u makkelijk en snel contact opnemen met de klantenservice en dan ontvangt u binnen 24 uur antwoord. Verder is onze prachtige showtuin in Oss ook iedere werkdag geopend voor degenen die graag met eigen ogen willen aanschouwen welke soorten kunstgras we allemaal verkopen. Wilt u liever in het weekend langskomen in de showtuin? Ook op zaterdag bent u van harte welkom, mits u van tevoren een afspraak maakt zodat wij weten hoe laat we u kunnen verwachten. Verder is het aanvragen van kunstgras stalen ook mogelijk: deze kunt u vervolgens binnen een aantal dagen in uw brievenbus verwachten. Wilt u liever een offerte ontvangen? Maak dan gebruik van het onderstaande offerteformulier en ontvang binnen 24 uur al antwoord van ons.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aantal m²*

Huidige ondergrond*

Uw gegevens

Jarenlang genieten van mooie kunstgras

Kunstgras lijkt op het eerste gezicht misschien een dure aankoop, maar eigenlijk is het een investering die zich op de lange termijn zal terugbetalen. Als u kunstgras heeft, dan hoeft u namelijk bijna nooit onderhoudsklusjes uit te voeren. Dit scheelt weer tijd en geld! Bovendien blijft kunstgras ook jarenlang mooi, dus kunt u nog tot ver in de toekomst genieten van een prachtig gazon. Wanneer u kunstgras bij Tuin en Kunstgras koopt, dan heeft u 10 jaar garantie. Onder de garantievoorwaarden vallen onder andere het loslaten van de vezeltjes en de kleurechtheid. Om een beeld te krijgen van hoeveel kunstgras nou eigenlijk kost, moet u zich bedenken dat de prijs per vierkante meter wordt berekend. Verder moet u ook in het achterhoofd houden dat hier eventueel nog extra kosten bij komen kijken. Denk dus bijvoorbeeld aan kosten voor het weghalen van het oude gazon, het gereedmaken van de ondergrond en extra materialen zoals de opsluit-kantjes, zand voor het instrooien en arbeidskosten als u besluit het aanleggen van kunstgras over te laten aan een professional.

Nieuwsgierig naar welke soorten kunstgras we allemaal in ons assortiment hebben en wat bij uw tuin zou kunnen passen? Neem dan snel een kijkje op onze assortiment-pagina!

Waarom met Tuin en Kunstgras in zee gaan?

Tuin en Kunstgras is een echte kunstgras-specialist. Wij zorgen er namelijk voor dat de aanleg van kunstgras u geheel uit handen wordt genomen. Dit betekent dus dat we alle werkzaamheden die te maken hebben met het aanleggen van kunstgras voor onze rekening nemen. Verder leveren we uiteraard alleen de beste kwaliteit, denken we altijd met u mee en houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Vraag vandaag nog een offerte aan via het offerteformulier (zie hierboven), want dit is geheel gratis en vrijblijvend. U krijgt dan binnen 24 uur een prijsindicatie van ons, zodat u meteen op een rijtje heeft hoeveel u ongeveer kwijt zou zijn aan kunstgras. Wij komen ook graag bij u langs op locatie om ons assortiment aan kunstgras te laten zien en uw persoonlijke situatie te bekijken, waarna we ook de mogelijkheden kunnen bespreken. Deze bezoeken door onze specialisten zijn wederom geheel vrijblijvend. Tuin en Kunstgras streeft ernaar om iedere tuin in België en Nederland binnen twee weken na goedkeuring van de offerte aan te kunnen leggen. Onze specialisten hebben veel ervaring in het aanleggen van kunstgras en transformeren elke tuin om naar een eindresultaat om trots op te zijn. Tenslotte ontvangt u na afronding van de werkzaamheden door Tuin en Kunstgras gewoon één overzichtelijke factuur!

Klanten uit de regio Den Bosch aan het woord

We hebben al veel klanten uit de regio Den Bosch mogen helpen. Hieronder staat hoe klanten onze dienstverlening ervaren hebben:

Tielemans – Nuland: “Super blij met het kunstgras en de zachte platen. We kunnen nu lekker met onze blote voeten over ons balkon wandelen. Bedankt tuin en kunstgras.”

Kappe – Den Bosch: “Na telefonisch overleg is Tobi bij ons langs geweest voor een oriënterend gesprek, daar hebben we de mogelijkheden besproken. Duidelijke uitleg en stalen bekeken van het kunstgras,hierna een offerte laten maken. De prijs kwaliteit is gunstig (een prima prijs kwaliteit verhouding) hierna is hij het kunstgras komen leggen. Er was een klein probleem met het gras, maar dit heeft Tobi prima en adequaat opgelost naar alle tevredenheid. Tobi is een jonge ondernemer die een prima service verleend, waar je zeker terecht kan voor een mooi kunstgrasveld en zijn afspraken nakomt.”

In de regio Den Bosch hebben we kunstgras gelegd in o.a. de volgende plaatsen: Den Bosch, Rosmalen, Nuland, Boxtel, Den Dungen, Vught, Sint Oedenrode, Sint Michielsgestel, Engelen, Berlicum en Empel.

Ons werkgebied in de buurt van Den Bosch waar wij ook kunstgras kunnen aanleggen voor u:

Gerealiseerde projecten in Den Bosch

9

Van den Ende

Den Bosch

”Ben zeer tevreden over mijn eigen ontwerp en over jullie uitvoering”

Meer over dit project