Is kunstgras vergelijkbaar met echt gras? - Tuin en Kunstgras

Deprecated: Non-static method fixedORsticky_class::fixedmyscriptfx() should not be called statically in /home/tenk/domains/tuinenkunstgras.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Deprecated: Non-static method fixedORsticky_class::myPlugincss() should not be called statically in /home/tenk/domains/tuinenkunstgras.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Is kunstgras vergelijkbaar met echt gras?

Hoe echt is kunstgras?

Het kunstgras niet er tegenwoordig zó echt uit dat het bijna niet meer te onderscheiden is van een echte grasmat.

Mensen die bang zijn dat het gazon er na aanleg van kunstgras kunstmatig en nep uit ziet draaien bij wanneer zij de prachtige resultaten zien en zijn verbaast over de kwaliteit en uitstraling van de kunstgras producten van tegenwoordig.

Het is geen schande om een mooi gazon te hebben!