Grastapijt voor buiten of binnen van kunstgras - Tuin en Kunstgras

Grastapijt voor buiten of binnen van kunstgras

Grastapijt of kunstgras tapijt is simpelweg een andere benaming voor kunstgras. Dit is uiteraard verklaarbaar omdat het op dezelfde manier wordt gemaakt als tapijt. Niet alleen wordt het hetzelfde gemaakt maar het wordt ook nog eens geproduceerd in de zelfde fabrieken. Kunstgras komt net als tapijt uit de machines en worden vervolgens op rol vervoerd. Deze rollen hebben normaliter altijd 25 lengte meters en zijn altijd 4 meter breed. Één rol kunstgras bevat dus 100m² kunstgras.

Kunstgras grastapijt is er voor allerlei toepassingen, zo kunnen we het buiten en binnen gebruiken. Ook kunnen we er balkons, veranda’s, showrooms mee bekleden. Op deze pagina lees je alles over hoe kunstgras wordt gemaakt.

Omdat wij een eigen voorraad hebben kunnen wij altijd snel en uit eigen voorraad leveren. We kunnen dit voor de klant op maat maken want niet iedereen heeft 100m² nodig.

Kunstgras is altijd 4 meter breed en hebben we soms te maken met snijverlies, in sommige gevallen is dit niet onoverkomelijk. Wij kunnen ook op oppervlaktes van 2, 6, 8+ meter breed zonder snijverlies werken. De rollen worden dan middels lijmband en 2 componentenlijm aan elkaar bevestigd, dit zal naadloos in elkaar overgaan.

Op die manier kunnen we elk type kunstgras voor elke toepassing gebruiken. Het is bij het ontwerpen van de tuin gemakkelijk om te weten dat de rol dus altijd 4 meter breed is, om zo het snijverlies zo veel mogelijk te beperken.

Vraag direct eenvoudig een offerte

Aantal m²*

Huidige ondergrond*

Uw gegevens

Wanneer u er zelf niet helemaal uitkomt met de berekening van het benodigde aantal vierkante meters helpen wij u daar graag een handje bij. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarbij we langskomen om de oppervlakte in te meten, ons assortiment grastapijt voorleggen en alle mogelijkheden samen met u bekijken en bespreken.

Het kunstgras tapijt zelf installeren is ook mogelijk maar het is belangrijk om vooraf te weten waar je aan begint. Wij raden altijd aan om het kunstgras door een professional aan te laten leggen. Kunstgras op zich is een prijzig product, waardoor het extra jammer is als het niet op een juiste manier wordt geïnstalleerd. Het verlijmen van de naden is het lastigste gedeelte van de installatie, militaire precisie is hierbij echt van belang om een onzichtbare naad te creëren.

Wij hebben verschillende aanlegploegen die kunstgras tapijt verleggen in heel Nederland en België. Dankzij de combinatie van kwalitatief het beste kunstgras en een installatie verzorgd door een specialist heeft u het mooiste resultaat en kunt u langer genieten van uw nieuwe onderhoudsarme gazon!