Hoe zit het met kunstgras en het milieu? - Tuin en Kunstgras

Deprecated: Non-static method fixedORsticky_class::fixedmyscriptfx() should not be called statically in /home/tenk/domains/tuinenkunstgras.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Deprecated: Non-static method fixedORsticky_class::myPlugincss() should not be called statically in /home/tenk/domains/tuinenkunstgras.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Hoe zit het met kunstgras en het milieu?

Onze producten zijn met zorg samengesteld en zijn milieuvriendelijk. Door de hoge kwaliteit vezels die zonder zware metalen worden gemaakt, krijgt u bij ons een zeer milieuvriendelijk product.