Kunstgras Groenlo – Tuin en Kunstgras

Kunstgras leggen Groenlo

Tuin en kunstgras legt landelijk kunstgras. Zo ook in Groenlo en omgeving. Hierbij zijn de toepassingen divers:

  • Uw tuin
  • Rond het zwembad
  • Uw balkon
  • Serre
  • Kantoor
  • Uw terras

Uiteraard kunt u ook kunstgras laten leggen op andere plekken. Dit zijn enkele voorbeelden maar u kunt uw fantasie natuurlijk de vrije loop laten.

Regio Groenlo

Woont u in Groenlo, Lievelde, Eefsele, Beltrum, Ruurlo, Varssel, Veldhoek, Halle-Heide, Marienvelde, Holterhoek, Lintvelde, Haaksbergen, Eibergen, Winterswijk of Hupsel? Tuin en Kunstgras vervult uw wensen op het gebied van kunstgras binnen 14 dagen!

Grondsoorten

De ondergrond is een van de belangrijkste aspecten voor het leggen van kunstgras. De ondergrond bepaald namelijk of wij zand, lava of stabicare gebruiken. Wij lichten deze verschillende soorten graag voor. Veel voorkomende grondsoorten in Groenlo en omgeving zijn:

  • Rivierklei
  • Zand

Wij informeren u graag over de grondsoort bij u in de buurt. Dit doen we door bij u ter plekke een inspectie uit te voeren. Wij kunnen u daarna gericht adviseren en uitleg geven over hoe we te werk gaan.

Wat zeggen klanten?

“Tobi is twee weken voor de aanleg bij ons geweest om het kunstgras te laten zien en de tuin te bekijken. Vervolgens zijn de jongens bij ons geweest om het kunstgras aan te leggen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en vinden het kunstgras prachtig.”

“Wij zijn heel blij met kunstgras in plaats van tegels om het zwembad. Als we rond het zwembad lopen is het lekker zacht en niet super heet aan onze voeten. Ook als we op de rand zitten, zitten we lekker zacht. Zeker met dit mooie weer hebben we er al veel plezier van gehad! Bedankt!“

Contact

Bent u geïnteresseerd in kunstgras en heeft u oren naar een gesprek bij u thuis met een van onze vertegenwoordigers? Tuin en Kunstgras komt vrijblijvend bij u op locatie alle mogelijkheden bespreken. Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag een offerte aan op via website. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord.

Gerealiseerde projecten in Groenlo