Kunstgras Enschede – Binnen 14 dagen - Tuin en Kunstgras

Kunstgras Enschede

Met meer dan 800 projecten per jaar hebben wij met regelmaat een project in de achterhoek. Vandaar dat wij ook veel tevreden klanten hebben voorzien van een onderhoudsarme kunstgrasmat in Enschede en omgeving. En dat ziet u terug in onze beoordelingen.

Regio Enschede

Woont u in Enschede, Hengelo, Marssteden, Rigtersbleek, Bruggert, Boekelo, Beckum, Rutbeek, Stepelo, Buurse, Den Braam, Wesselerbrink, Lonneker, Losser, Glanerbrug, Haaksbergen? Tuin en Kunstgras legt het kunstgras altijd binnen 2 weken professioneel voor u aan.

Inventarisatie vooraf

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van kunstgras weten wij de juiste vragen te stellen tijdens ons bezoek. U wilt tenslotte toch ook genieten van een duurzaam resultaat waar u jaren mee vooruit kunt?

Wat zeggen klanten?

“Na een offerte aan te hebben gevraagd kreeg ik die, samen met de stalen de volgende dag al binnen. Ik werd enthousiast omdat het kunstgras heel mooi was, later die week kwam er iemand langs om alles te meten en bekijken. Uiteindelijk was het kunstgras de week daarna al geplaatst. Wij zijn er super blij mee!”

“Tuin en Kunstgras is een uiterst professionele organisatie die zijn werkzaamheden naar behoren uitvoert. Reactie op telefoon en mail was altijd vlot, evenals de aanleg van het kunstgras na aanvraag.”

Contact

Bent u woonachtig in de regio Enschede en wilt u graag snel kunstgras laten leggen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel: +31(0)73-203 20 70. Wij staan u graag te woord.

Gerealiseerde projecten in Enschede