Kunstgras Eindhoven– Tuin en Kunstgras

Kunstgras Eindhoven

U zoekt een professioneel bedrijf dat kunstgras kan aanleggen in Eindhoven en omgeving? Tuin en Kunstgras is dan de partij. Wij leveren en leggen kunstgras op vakkundige wijze.

Regio Eindhoven

Wij leggen kunstgras in Eindhoven en omgeving. Woont u in Veldhoven, Geldrop, Nuenen, Best, Oirschot, Son of 1 van de andere plaatsen in de regio? Wij komen graag kunstgras leggen. Wilt u vooraf graag onze kunstgras stalen zien. U kunt deze bij ons aanvragen maar we komen ook graag bij u langs om ze te presenteren.

Kunstgras voor vele toepassingen

Wilt u graag kunstgras in uw tuin, op uw balkon of juist voor sport en spel aan laten leggen. Wij kunnen het voor u allemaal oppakken. Voor Tamara en Paul in Eindhoven hebben we hun stadstuin voorzien van kunstgras en afgewerkt met betonbandjes. En voor familie van den Nieuwenhof uit Nuenen hebben we een braakliggend gedeelte van de tuin omgetoverd tot een mooi kunstgrasveld. Hoe we dat precies aangepakt hebben kunt u de projectpagina bekijken.

Kunstgras soorten

Wij werken met een door ons geselecteerd assortiment kunstgras. Onze kunstgazon is milieu-, kind- en diervriendelijk. Daarom hebben wij het ideale gazon voor in uw tuin in Eindhoven en omgeving.

Kunstgras goedkoop?

Wij werken met de hoogste kwaliteit kunstgras in Eindhoven. Omdat wij in grote partijen werken, kunnen wij deze voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding leveren.

Kunstgras prijzen

Als u interesse heeft om uw kunstgras door ons aan te leggen in Eindhoven en omgeving, dan kunt u via de pagina “kunstgras leggen” in combinatie met de pagina “kunstgras soorten” al vooraf berekenen wat het u gaat kosten om het kunstgazon door ons aan te laten leggen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Tuin en Kunstgras Dit kan zowel via ons offerteformulier of door een e-mail te sturen naar info@tuinenkunstgras.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 (0) 73-203 20 70.

Gerealiseerde projecten in Eindhoven