Kunstgras Dongen– Tuin en Kunstgras

KUNSTGRAS LEGGEN DONGEN

Bent u op zoek naar kunstgras voor in uw tuin, op uw balkon of een andere plaats in of rondom uw huis? Tuin en Kunstgras heeft een assortiment met kunstgras voor elke portemonnee. Wij hebben in Dongen en omgeving al vele klanten voorzien van een nieuwe kunstgrasmat.

Regio Dongen

Woont u in Dongen, Oosterhout, Breda, Dorst, Rijen, Made, Raamsdonk, ’s Gravenmoer – Waspik – Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Tilburg, Gilze of een van de andere plaatsen in deze regio? Vraag eenvoudig een offerte op of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.

Inventarisatie vooraf

Door tijdens een gesprek bij u thuis de juiste vragen te stellen schetsen wij een duidelijk beeld van de situatie. Dankzij onze ervaring kunnen wij op die manier een concrete offerte opstellen. Ook denken wij graag met u mee in oplossingen en aanpassingen.

Wat zeggen klanten

“Super mooi en netjes het kunstgras gelegd. Fijn dat we nu niet zoveel moeite meer hoeven te doen om het gras te maaien. Vooral bij de vijver was dat altijd een heel gedoe. Nu ziet het er altijd netjes en strak uit. Wij zijn er hartstikke blij mee!”van Zelst – Tilburg

“Netjes werk afgeleverd door de jongens van Tuin en Kunstgras. Eerst de bestrating gelegd, toen het kunstgras daarop aangepast. Er ligt nu een prachtig nieuw gazon waar we nog lang van zullen genieten! Bedankt.”  ‘’van Bladel – Tilburg’’

Contact

Bent u geïnteresseerd in kunstgras en heeft u oren naar een gesprek bij u thuis met een van onze vertegenwoordigers? Tuin en Kunstgras komt vrijblijvend bij u op locatie alle mogelijkheden bespreken en de verschillende soorten kunstgras toe te lichten.

Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan op via onze website. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord.

Gerealiseerde projecten in Dongen