Kunstgras Den Bosch– Tuin en Kunstgras

Kunstgras Den Bosch

Woont u in Den Bosch of omgeving en wilt u graag kunstgras laten leggen? Tuin en Kunstgras heeft in de regio Den Bosch al vele kunstgras projecten gerealiseerd. We realiseren uw kunstgrasproject binnen 2 weken.

Kunstgras toepassingen

Het overgrote deel van de gerealiseerde projecten in de regio Den Bosch betreft de aanleg van kunstgras in de tuin. Maar er zijn tegenwoordig ook veel andere toepassingen om kunstgras te leggen. Denk hierbij aan kunstgras op uw balkon, in uw woonkamer of bijvoorbeeld de slaapkamer van uw kind.

Uitgebreid assortiment

De laatste jaren zijn er snelle ontwikkelingen in de kunstgraswereld. Niet alleen is de kwaliteit van het kunstgras toegenomen maar ook de diversiteit. Zo hebben we voortaan kunstgras met verschillende type vezels maar ook in verschillende kleuren. Wij hebben dit allemaal in ons assortiment. Uiteraard is ons kunstgras milieu-, kind- en diervriendelijk.

Klanten uit de regio Den Bosch aan het woord

We hebben al veel klanten uit de regio Den Bosch mogen helpen. Hieronder staat hoe klanten onze dienstverlening ervaren hebben:

Tielemans – Nuland: “Super blij met het kunstgras en de zachte platen. We kunnen nu lekker met onze blote voeten over ons balkon wandelen. Bedankt tuin en kunstgras.”

Kappe – Den Bosch: “Na telefonisch overleg is Tobi bij ons langs geweest voor een oriënterend gesprek, daar hebben we de mogelijkheden besproken. Duidelijke uitleg en stalen bekeken van het kunstgras,hierna een offerte laten maken. De prijs kwaliteit is gunstig (een prima prijs kwaliteit verhouding) hierna is hij het kunstgras komen leggen. Er was een klein probleem met het gras, maar dit heeft Tobi prima en adequaat opgelost naar alle tevredenheid. Tobi is een jonge ondernemer die een prima service verleend, waar je zeker terecht kan voor een mooi kunstgrasveld en zijn afspraken nakomt.”

Kunstgras showtuin

Wilt u graag de verschillende mogelijkheden zien? Vanuit de regio Den Bosch is het maar een kleine rit richting Oss. Hier hebben we onze showtuin waar we verschillende soorten kunstgras hebben liggen voor verschillende toepassingen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met tuinenkunstgras.nl. Dit kan zowel via ons offerteformulier of door een e-mail te sturen naar info@tuinenkunstgras.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 (0) 73-203 20 70.

In de regio Den Bosch hebben we kunstgras gelegd in o.a. de volgende plaatsen: Den Bosch, Rosmalen, Nuland, Boxtel, Den Dungen, Vught, Sint Oedenrode, Sint Michielsgestel, Engelen, Berlicum en Empel.

Gerealiseerde projecten in Den Bosch

9

Van den Ende

Den Bosch

”Ben zeer tevreden over mijn eigen ontwerp en over jullie uitvoering”

Meer over dit project