Kunstgras Dedemsvaart – Tuin en Kunstgras

KUNSTGRAS LEGGEN DEDEMSVAART

Wilt u al langere tijd kunstgras in uw tuin, op uw balkon of ergens anders? Tuin en Kunstgras kan dit voor u realiseren binnen 14 dagen! Vraag vrijblijvend een offerte en stalen aan via onze website. Ook komen wij graag bij u langs voor een bezichtiging aan huis in Dedemsvaart.

Regio Dedemsvaart

Woont u in Dedemsvaart, Strooiendorp, Balkbrug, Ommerschans, Nieuwleusen, Den Hulst, Punthorst, Kievitshaar, Avereest, Nolde, Linde, Zuidwolde, Wemmenhove, Bloemberg, Kerkenveld, Hoogeveen, Braamberg, Lutten, Stegerveld, Witharen, Arriërveld, Rheezerveen, Meppel, Heemserveen, Keiendorp, Gramsbergen, Nieuwleusen, Ommen, Coevorden of Hardenberg? Tuin en Kunstgras heeft in Overijssel al tientallen klanten blij mogen maken met een nieuwe kunstgras mat.

Grondsoorten

Nederland kent vele soorten grondsoorten. De grondsoorten die we in de omgeving van Dedemsvaart aantreffen zijn:

  • Zand
  • Hoogveen
  • Laagveen

Bij de grondsoorten passen wij een onderbouw van 5 centimeter bestrating zand toe. Bestrating zand verdicht goed bij het aantrillen en is daarna perfect te egaliseren.

Wat zeggen klanten

“Nadat wij hadden besloten kunstgras te nemen in plaats van natuurgras kwam er na 3 dagen al iemand langs met verschillende soorten. De prijs en het kunstgras was meteen goed en we hoefden niet langer te twijfelen, aanleggen maar! 2 weken laten konden we al van de nieuwe mat genieten!”

Verhagen – Meppel

“Keurig en secuur personeel, klasse. Ook de aanloop naar het aanleggen was goed, goede service!”

van den Berg – Zuidwolde

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft of direct een offerte aan wilt vragen. Wij staan u graag telefonisch te woord om direct antwoord te geven op uw vragen: +31 (0)73-2032070. Per email zijn we uiteraard ook te bereiken: info@tuinenkunstgras.nl

Gerealiseerde projecten in Dedemsvaart