Kunstgras Apeldoorn – Tuin en Kunstgras

Kunstgras leggen Apeldoorn

Wij hebben in Apeldoorn en omgeving al bij veel particulieren kunstgras mogen leggen. Het overgrote deel van de mensen wil graag kunstgras in zijn tuin. Echter we zien steeds meer dat mensen kunstgras op hun balkon, (dak)terras of zelf in hun interieur willen. Dat kunnen we uiteraard ook verzorgen. Wij adviseren u graag over de verschillende kunstgras soorten en leggen binnen 2 weken.

Regio Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn, Beekbergen, Ugchelen, Hoog Soeren, Teuge, Twello, Klarenbeek, Loenen, Vaassen, Niersen, Deventer, Verwolde, Nijbroek, Epe, Kootwijk, Zutphen, Hoenderloo of 1 van de andere plaatsen in de regio? En wilt u graag op een snelle en professionele manier kunstgras laten leggen? Dan staat Tuin en Kunstgras klaar om uw kunstgrasproject te realiseren. Binnen 14 dagen!

Grondsoorten in de regio Apeldoorn

Nederland heeft verschillende soorten grondsoorten. U staat er waarschijnlijk niet bij stil maar de grondsoort heeft invloed op de manier we het kunstgrasproject realiseren.

In Apeldoorn en omgeving zien we de volgende grondsoorten:

  • Zandlandschap
  • Rivierkleilandschap

De aanwezigheid van rivierklei komt uiteraard door de ligging van de Ijssel die vanuit Arnhem noordwaarts richting Zwolle loopt.

Wilt u weten welke grondsoort er bij u ligt en vooraf advies krijgen? Wij komen graag bij u langs en informeren u over de mogelijkheden.

Naast inspectie van uw grond nemen we uiteraard verschillende kunstgras stalen mee. op deze manier kunt u de verschillende type kunstgras voelen en bekijken.

Wat zeggen klanten

Klanten uit de regio Apeldoorn ervaren Tuin en Kunstgras op de volgende manier:

”Tuin en Kunstgras heeft ons stalen van verschillende kunstgrassen opgestuurd. We waren echt verrast over de ‘echtheid’. Uiteindelijk hebben we gekozen voor kunstgras dat goed geschikt is om op te spelen. De klus was binnen een dag geklaard. Mooi gedaan mannen.”

De Jong – Apeldoorn

”Wij zijn blij met onze nieuwe voortuin. Het is mooi onderhoudsvrij en het ziet er altijd netjes uit. Heel fijn.”

Van Hoorn – Arnhem

Nog meer beoordelingen lezen? Hier vind een overizicht van al onze beoordelingen.

Contact

Wilt u graag kunstgras laten leggen maar heeft u nog vragen? Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Gerealiseerde projecten in Apeldoorn