Kunstgras leggen Amsterdam

Kunstgras Amsterdam

U zoekt een professioneel bedrijf dat kunstgras kan aanleggen in Amsterdam en omgeving? Tuin en Kunstgras is dan de partij. Wij leveren en leggen kunstgras op vakkundige wijze.

Amsterdam en omgeving

Tuin en Kunstgras heeft in der loop de jaren verschillende kunstgrasprojecten gerealiseerd in Amsterdam en omgeving. Wilt u foto’s en de ervaringen van onze klanten lezen. Bekijk ons gerealiseerde kunstgrasproject in Amsterdam bij de familie Pinas of het gerealiseerde kunstgrasproject in Amsterdam bij familie Koster.

Kunstgras en grondsoort

Bij de aanleg van kunstgras dienen we te kijken naar de aanwezige grondsoort. In Amsterdam en omgeving ligt veelal veenlandschap en zeekleilandschap. Voordat wij het kunstgras aanleggen letten we op de aanwezige grondsoort. Dit zorgt ervoor dat we op de juiste manier het kunstgras kunnen leggen.

Kunstgras soorten

Wij werken uitsluitend met een door ons geselecteerd assortiment kunstgras. Ons kunstgras is milieu-, kind- en diervriendelijk.

Kwalitatief kunstgras tegen een gunstige prijs

Wij werken met de hoogste kwaliteit kunstgras. Omdat wij in grote partijen inkopen, kunnen wij deze voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding leveren.

Kunstgras project laten realiseren

Woont u in Amsterdam of in de regio en wilt u op een professionele manier uw kunstgras laten aanleggen? Wij zijn klaar om u te woord te staan: +31 (0) 73-203 20 70. Ook kunt u een email sturen naar info@tuinenkunstgras.nl of vul het offerteformulier in.

Vooraf al een idee krijgen van de kosten? U vind hier onze prijzen voor verschillende type kunstgras opties.

Tuin en Kunstgras opereert landelijk. Woont u in Amsterdam, Hoofddorp, Amstelveen, Zaandam, Haarlem, Diemen, Purmerend, Duivendrecht of 1 van de andere plaatsen in de regio. Wij komen graag langs om op korte termijn uw kunstgrasproject te realiseren.

Gerealiseerde projecten in Amsterdam

Koster – Amsterdam

Amsterdam

”Zelfs vier tuinen op een dag is niet te veel voor Tuin en Kunstgras”

Meer over dit project