Kunstgras kopen of laten leggen in Almere | Tuin en Kunstgras

Kunstgras kopen of laten leggen in Almere

Woont u in Almere en bent u op zoek naar het mooiste kunstgras tegen de allerscherpste prijs? Bij Tuin en Kunstgras kunt u kwalitatief hoogwaardig kunstgras kopen tegen de allerlaagste prijzen.
Kunstgras kopen bij de Tuin en Kunstgras is eenvoudig en zeer snel. Nadat u uw kunstgras heeft besteld ontvangt u van ons een bevestiging per email. U kunt geheel zelf een leverdatum uitkiezen, wat al de volgende dag kan zijn.
Bij de Tuin en Kunstgras kunt u kunstgras kopen voor in uw Tuin, op uw balkon of dakterras, gekleurd kunstgras en kunstgras voor Sport en spel.Wilt u de kunstgrassoorten liever eerst zien, bestel dan eenvoudig 3 samples naar keuze om de verschillende soorten gras met eigen ogen te zien en voelen.

Onze klantenservice staat voor u klaar

Wilt u graag wat meer weten over de mogelijkheden om kunstgras aan te laten leggen in Almere? Neem dan contact op met de klantenservice door simpelweg het contactformulier in te vullen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in Oss, waar onze showtuin gelegen is. In deze showtuin kunt u alle soorten kunstgras met eigen zintuigen ervaren. Is uw oog op een bepaalde kunstgras-soort gevallen, dan kunt u deze direct kopen en meenemen naar Almere. Wilt u direct een offerte ontvangen, maak dan gebruik van het onderstaande offerte formulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aantal m²*

Huidige ondergrond*

Uw gegevens

Geniet nog vele jaren van kunstgras

Het mag dan wat kosten, maar het aanleggen van kunstgras moet u eigenlijk zien als een investering voor op de lange termijn. Kunstgras vergt namelijk vrijwel geen onderhoud en daarnaast heeft u er nog jarenlang plezier van. De prijs voor kunstgras zelf wordt berekend per vierkante meter, maar hier moeten ook nog kosten voor extra materiaal, het prepareren van de ondergrond en eventueel de arbeidskosten voor het aanleggen bij worden gerekend.

Bent u benieuwd geworden naar wat voor verschillende soorten kunstgras er allemaal verkrijgbaar zijn? Neem dan gauw een kijkje op onze assortiment pagina

Waarom Tuin en Kunstgras?

Tuin en Kunstgras is een kunstgras-specialist. Particuliere klanten door heel Nederland en België hebben al de complete aanleg van kunstgras overgelaten aan Tuin en Kunstgras. Voor u is het voordeel van deze service dat alle werkzaamheden die betrekking hebben op de (complete) aanleg van kunstgras, door ons onder handen genomen wordt. Verder leveren wij uiteraard alleen de beste kwaliteit kunstgras en denken wij altijd mee vanuit het perspectief van de klant. U kunt vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen, waarna u binnen 24 uur een indicatie van ons ontvangt. Onze specialisten komen ook (wederom vrijblijvend) graag naar u toe om het assortiment kunstgras te laten zien, uw persoonlijke situatie te bekijken en de mogelijkheden met u door te bespreken.

Tuin en Kunstgras streeft ernaar om alle tuinen binnen twee weken (veertien dagen) nadat de offerte is goedgekeurd, aan te kunnen leggen. Ons personeel is erg ervaren in het aanleggen van tuinen en weet van elk gazon iets moois te maken. Tenslotte zorgt Tuin en Kunstgras voor de levering én aanleg, dus er is geen derde partij bij betrokken die werkzaamheden komt doen. Dit betekent dus dat u na die twee weken één overzichtelijke factuur van ons krijgt!

Ons werkgebied in de buurt van Almere waar wij ook kunstgras kunnen aanleggen voor u:

·       Amsterdam

·       Lelystad

·       Hilversum

·       Nijkerk

·       Naarden

·       Huizen

·       Baarn

Gerealiseerde projecten in Almere