Wat zijn de kosten voor kunstgras?

Wilt u graag kunstgras (laten) leggen? In uw tuin op het balkon of juist heel erg anders? Dan is het wel zo fijn om vooraf inzicht te hebben in de kosten. Wij geven u graag inzicht in de kosten voor uw kunstgrasproject.

Kosten zijn ook afhankelijk van uw wensen

De kosten van uw kunstgrasproject zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen. Zo kunnen wij verschillende werkzaamheden verrichten:

Wij hebben inzichtelijk gemaakt wat de prijzen zijn voor de verschillende onderdelen. Dit hebben we opgebouwd met behulp van prijsstaffels. Op deze manier kunt u eenvoudig berekenen hoe hoog de uiteindelijke kosten zullen uitvallen. Ook hebben we aangegeven welke werkzaamheden we verrichten per onderdeel.

Kunstgras zelf aanleggen: lagere kosten

Wilt u graag zelf (met een bepaald gedeelte) aan de slag met het kunstgrasproject? Dan is een prima manier om kosten te besparen. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar u rekening mee dient te houden. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Verschillende typen kunstgras

Via de pagina kunstgras assortiment, kunt u alle soorten kunstgras vinden uit ons samengesteld assortiment. Ieder kunstgras heeft zijn eigen karakter.

Laat u adviseren door Tuin en Kunstgras. Wij brengen geen kosten in rekening voor een offerteaanvraag voor uw kunstgrasveld. Deze is daarnaast ook nog eens geheel vrijblijvend.


Meillander - Destelbergen
Meillander - Destelbergen
Kunstgras Den Haag Gül
Kunstgras Den Haag Gül
Kunstgras Landman - Bilthoven
Kunstgras Landman - Bilthoven
TUINENKUNSTGRAS.NL KUNSTGRAS LEGGEN KUNSTGRASLEGGEN IN KUNSTGRAS IN
       

Like ons op Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte van Tuin en Kunstgras en de laatste ontwikkelingen in kunstgras.