Hoe meet ik de oppervlakte voor kunstgras?

Kunstgras heeft zoals gezegd een bepaalde vleug. Het is van belang dat de vleug in de richting ligt waarvan men het meest op het kunstgras kijkt. Daarnaast wordt kunstgras altijd geleverd in rollen van 4 meter breed. Om een prijsopgave te maken waarin de vleugrichting juist is en het snijverlies zoveel mogelijk beperkt blijft, hebben we een voorbeeld uitgewerkt waarin voor u helder wordt hoe dehetaantal vierkante meters bepaald wordt.

Veld nummer 1 is 4 meter breed en 6 meter lang.
Veld nummer 2 is 4 meter breed en 5 meter lang.
Veld nummer 3 is 1 meter breed en 2 meter lang, dit halen we uit de afval stukken van veld nummer 2 Daarnaast kunt u bij het plaatsen van betonbandjes, borders en andere tuinelementen misschien rekening houden met het kunstgras. Hier kunt u eventueel kosten mee besparen.

Om het snijverlies zoveel mogelijk te beperken, zoeken we altijd naar de mogelijkheden om overgebleven ’grote snijstukken’ te gebruiken. Dit zal nooit ten koste gaan van de kwaliteit, en scheelt enorm in uw portemonnee.

Daarnaast geldt voor overige werkzaamheden zoals het afgraven van de zwarte grond en het aanbrengen van het witzand, uiteraard enkel het opgemeten werkoppervlakte.


Het is belangrijk om de juist maten aan ons door te geven. Indien nodig komen wij uw tuin opmeten.


Meillander - Destelbergen
Meillander - Destelbergen
Kunstgras Den Haag Gül
Kunstgras Den Haag Gül
Kunstgras Landman - Bilthoven
Kunstgras Landman - Bilthoven
TUINENKUNSTGRAS.NL KUNSTGRAS LEGGEN KUNSTGRASLEGGEN IN KUNSTGRAS IN
       

Like ons op Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte van Tuin en Kunstgras en de laatste ontwikkelingen in kunstgras.