Kunstgras leggen Amsterdam

8,0

U zoekt een professioneel bedrijf dat kunstgras kan aanleggen in Amsterdam en omgeving? Tuinenkunstgras.nl is dan de partij. Wij leveren en leggen kunstgras op vakkundige wijze.

Amsterdam en omgeving

Tuin en Kunstgras heeft in de loop de jaren verschillende kunstgrasprojecten gerealiseerd in Amsterdam en omgeving. Wilt u foto’s en de ervaringen van onze klanten lezen. Bekijk ons gerealiseerde kunstgrasproject in Amsterdam bij de familie Pinas of het gerealiseerde kunstgrasproject in Zaandam bij familie van der Meulen.

Kunstgras en grondsoort

Bij de aanleg van kunstgras dienen we te kijken naar de aanwezige grondsoort. In Amsterdam en omgeving ligt veelal veenlandschap en zeekleilandschap. Voordat wij het kunstgras aanleggen letten we op de aanwezige grondsoort. Dit zorgt ervoor dat we op de juiste manier het kunstgras kunnen leggen.

Kunstgras soorten

Wij werken uitlsuitend met een door ons geselecteerd assortiment kunstgras. Onze kunstgazon is milieu-, kind- en diervriendelijk.

Kwalitatief kunstgras tegen een gunstige prijs

Wij werken met de hoogste kwaliteit kunstgras. Omdat wij in grote partijen werken, kunnen wij deze echter voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding leveren.

Kunstgras project laten realiseren

Woont u in Amsterdam of in de regio en wilt u op een professionele manier uw kunstgras laten aanleggen? Wij zijn klaar om u te woord te staan: 06 284 38 656. Ook kunt u een email sturen naar info@tuinenkunstgras.nl of vul het offerteformulier in.


Vooraf al een idee krijgen van de kosten? U vind hier onze prijzen voor verschillende type kunstgras opties. 


Tuin en Kunstgras opereert landelijk. Woont u in Amsterdam, Hoofddorp, Amstelveen, Zaandam, Haarlem, Diemen, Purmerend, Duivendrecht of 1 van de andere plaatsen in de regio. Wij komen graag langs om op korte termijn uw kunstgrasproject te realiseren.Pinas - Amsterdam 7 0
tevreden over prijs en kwaliteit. helaas door slecht weer aanleg uitgestelt en moest ik een tweede dag vrij nemen
Koster - Amsterdam 9 0
Zelfs vier tuinen op een dag is niet te veel voor Tuin en Kunstgras. De voortuinen van mij en mijn buren zijn nu één geheel en ook nog eens hartstikke mooi. En dat alles binnen één dag! Wij zijn allemaal...


Kunstgras kosten Soorten kunstgras Kunstgras leggen

Het is via onze website mogelijk, direct een offerteaanvraag in te dienen. Deze zullen wij zo snel mogelijk beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten, komen wij graag samen met u de situatie in kaart brengen en het assortiment kunstgras aan u voorleggen!

Meillander - Destelbergen
Meillander - Destelbergen
Kunstgras Den Haag Gül
Kunstgras Den Haag Gül
Kunstgras Landman - Bilthoven
Kunstgras Landman - Bilthoven
TUINENKUNSTGRAS.NL KUNSTGRAS LEGGEN KUNSTGRASLEGGEN IN KUNSTGRAS IN
       

Like ons op Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte van Tuin en Kunstgras en de laatste ontwikkelingen in kunstgras.