Kunstgras leggen Almere

Altijd al kunstgras willen hebben maar nooit tot daden overgegaan? Lees hier de voordelen van kunstgras: Uw gazon is het hele jaar mooi groen, u hoeft niet langer het gras te maaien, te besproeien of verdwaalde bloemen uit het gazon verwijderen en het is niet van echt te onderscheiden! Maak nu een afspraak voor een gesprek bij u op locatie in Almere!


Regio Almere

Woont u in Almere, Naarden, Muiderberg, Muiden, Huizen, Zeewolde, Lelystad, Weesp, Huizerhoogt, Laren, Eemnes, Eembrugge of Hilversum? Wij werken in heel Nederland en komen graag bij u langs om kunstgras te leggen.


Grondsoorten

De ondergrond is een van de belangrijkste aspecten voor het leggen van kunstgras. De ondergrond bepaald namelijk of wij zand, lava of stabicare gebruiken. Wij lichten deze verschillende soorten graag toe. De grondsoort die we tegen komen in Almere is zeeklei, in sommige gevallen gebruiken wij dan lava als onderbouw. Wij komen graag de situatie bij u thuis bekijken.


Wat zeggen klanten?

"Tobi is twee weken voor de aanleg bij ons geweest om het kunstgras te laten zien en de tuin te bekijken. Vervolgens zijn de jongens bij ons geweest om het kunstgras aan te leggen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en vinden het kunstgras prachtig."


"Eindelijk zijn wij af van de gele plekken in ons gras door toedoen van onze honden. Met kunstgras hebben we hier geen last meer van en kunnen wij het hele jaar genieten van een groen gazon."


Contact

Bent u geïnteresseerd in kunstgras en heeft u oren naar een gesprek bij u thuis met een van onze vertegenwoordigers? Tuin en Kunstgras komt vrijblijvend bij u op locatie alle mogelijkheden bespreken. Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.


Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord.Kunstgras kosten Soorten kunstgras Kunstgras leggen

Het is via onze website mogelijk, direct een offerteaanvraag in te dienen. Deze zullen wij zo snel mogelijk beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten, komen wij graag samen met u de situatie in kaart brengen en het assortiment kunstgras aan u voorleggen!

Meillander - Destelbergen
Meillander - Destelbergen
Kunstgras Den Haag Gül
Kunstgras Den Haag Gül
Kunstgras Landman - Bilthoven
Kunstgras Landman - Bilthoven
TUINENKUNSTGRAS.NL KUNSTGRAS LEGGEN KUNSTGRASLEGGEN IN KUNSTGRAS IN
       

Like ons op Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte van Tuin en Kunstgras en de laatste ontwikkelingen in kunstgras.