Kunstgras Zuid-Holland

Woont u in Zuid-Holland en wilt u graag kunstgras laten leggen? Tuin en Gras heeft in Zuid-Holland al veel kunstgras mogen leggen. Wij leggen kunstgras binnen 14 dagen en komen vooraf graag langs om de mogelijkheden te laten zien. Uiteraard kunt u ook gratis verschillende kunstgras stalen aanvragen.


Kunstgrasprojecten in Zuid-Holland

We hebben al in vele plaatsen kunstgras gelegd. Veel van onze projecten in Zuid-Holland zijn gerealiseerd in o.a. Rotterdam, Noordwijk, Den Haag, Ridderkerk en Lisserbroek. Hieronder enkele beoordelingen van gerealiseerde kunstgrasprojecten:


”Omdat wij jonge kinderen hebben met vriendjes en vriendinnetjes die regelmatig bij ons komen spelen, willen we voorkomen dat zij hard kunnen vallen. Deze mogelijkheid was bij TuinenKunstgras geen probleem door de valdemping die zij erbij leveren en leggen. In combinatie met het kunstgras is onze tuin nu helemaal klaar voor onze kinderen!” Bakel - Schiedam


”Beste Tuin en Kunstgras, Van het begin af had ik een goed gevoel bij Tuin en Kunstgras. Ik was vooral benieuwd of Tobi aan mijn "wens" kon voldoen...nl "glooiend". Het resultaat mag er wezen!"Precies wat ik wenste/wilde! Ook kwam Tobi zijn afspraken goed na. Mijn man en ik zijn nogmaals zeer tevreden met het eindresultaat. Veel succes met Tuin en Kunstgras voor nu en in de toekomst. Met vriendelijke groet, Fam.SW Payne”


Bekijk hier alle beoordelingen om te zien hoe dat mensen onze dienstverlening ervaren hebben.


Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Enkele kenmerken die dit aangeven zijn:Zoals u ziet zetten we in op kwaliteit. Want het laatste waar u op zit te wachten is een kunstgrasmat die u na een korte periode alweer moet vervangen.


Inspectie van de grondsoort

Bij het leggen van de kunstgras letten we op de onderliggende grondsoort. Dit heeft namelijk invloed op de manier waarop we de kunstgras leggen. Zuid-Holland kent verschillende grondsoorten, zoals:Wij komen graag bij u langs om de grondsoort te inspecteren. Op deze manier weet u waar we op gaan letten op het moment dat we kunstgras gaan leggen.


Gevestigd in Oss

Tuin en Gras is gevestigd in Oss. Wilt u graag het kunstgras zelf beoordelen? Wij beschikken over een showtuin waar u de verschillende kunstgras soorten kunt bekijken. We werken met een aantal professionele teams die landelijk werken. Wilt u graag snel en goed kunstgras laten leggen? Wij leggen kunstgras binnen 14 dagen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd een offerte aanvragen of bellen: +31(0)73 - 2032070 of +31(0)6 - 28438656.


Meillander - Destelbergen
Meillander - Destelbergen
Kunstgras Den Haag Gül
Kunstgras Den Haag Gül
Kunstgras Landman - Bilthoven
Kunstgras Landman - Bilthoven
TUINENKUNSTGRAS.NL KUNSTGRAS LEGGEN KUNSTGRASLEGGEN IN KUNSTGRAS IN
       

Like ons op Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte van Tuin en Kunstgras en de laatste ontwikkelingen in kunstgras.