Kunstgras Gelderland

Woont u in Gelderland en wilt u graag kunstgras laten leggen? Van Arnhem tot Ede en van Nijmegen tot Apeldoorn. Tuin en Kunstgras heeft al op vele plekken kunstgras mogen leggen. Wij realiseren uw project binnen 14 dagen en komen vooraf graag langs om de mogelijkheden te laten zien. Uiteraard kunt u ook gratis verschillende kunstgras stalen aanvragen.


Kunstgrasprojecten in Gelderland

We hebben in Gelderland al in vele plaatsen kunstgras gelegd, zoals: Arnhem, Apeldoorn, Ede, Lichtenvoorde en Nijmegen. Neem een kijkje in het werk al gerealiseerd hebben.


Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Enkele kenmerken die dit aangeven zijn:Zoals u ziet zetten we in op kwaliteit. Want het laatste waar u op zit te wachten is een kunstgrasmat die u na een korte periode alweer moet vervangen.

Ondergrond in Gelderland

Bij het leggen van de kunstgras letten we op de onderliggende grondsoort. Dit heeft namelijk invloed op de manier waarop we de kunstgras leggen. Gelderland is een grote provincie en heeft vele landschappen, zoals:Wilt u weten welke gevolgen dit heeft voor het leggen van de kunstgras dan helpen we u graag verder. Een van onze mensen komt langs en inspecteert de aanwezige grondsoort.


Gevestigd in Oss

Tuin en Gras is gevestigd in Oss. Wilt u graag het kunstgras zelf beoordelen? Wij beschikken over een showtuin waar u de verschillende kunstgras soorten kunt bekijken. We werken met een aantal professionele teams die landelijk werken. Wilt u graag snel en goed kunstgras laten leggen? Wij leggen kunstgras binnen 14 dagen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd een offerte aanvragen of bellen: +31(0)73 - 2032070.


Meillander - Destelbergen
Meillander - Destelbergen
Kunstgras Den Haag Gül
Kunstgras Den Haag Gül
Kunstgras Landman - Bilthoven
Kunstgras Landman - Bilthoven
TUINENKUNSTGRAS.NL KUNSTGRAS LEGGEN KUNSTGRASLEGGEN IN KUNSTGRAS IN
       

Like ons op Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte van Tuin en Kunstgras en de laatste ontwikkelingen in kunstgras.