Kunstgras showtuin

Kunstgras aanschaffen doen je niet iedere dag. Wij vinden het dan ook van groot belang dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen! Onze kunstgras showtuin zorgt ervoor dat u zich goed kunt laten adviseren en het kunstgras zelf kunt bekijken en ervaren.


Kunstgras showtuin van 1000 m2

Onze showtuin is maar liefst 1000 m2 groot en is opgedeeld in 5 verschillende tuinen met ieder hun eigen type kunstgras. Om een realistisch beeld te creëren hebben we allerlei tuinelementen verwerkt in de tuin: straatwerk, planten, schuttingdelen en meer.


Tijdens het bezoek aan onze kunstgras showtuin zult u begeleid worden door onze verkopers. Zij luisteren naar uw wensen en kunnen u van advies voorzien. Wilt u uw tuinideeën uitgebreid bespreken. Onder het genot van een kop koffie gaan we bekijken hoe we u het beste kunnen helpen.

 

Impressies van onze showtuin

Hieronder ziet u een aantal foto's van onze kunstgras showtuin:


 

Openingstijden showtuin

Onze showtuin is maandag tot en met zaterdag vrij te bezoeken tussen 08:00 en 18:00 uur. Verder bieden we mensen in het voorjaar en in de zomer ook de mogelijkheid om ’s avonds en op zondagen een afspraak te maken.


Bezoek aan huis

Mocht u het fijn vinden dat wij bij u thuis langs komen dan kan dat natuurlijk ook. Wij nemen dan onze kunstgras stalen mee en bespreken uw wensen. Tevens bekijken we de huidige situatie bij u in de tuin en zullen dan een voorstel op maat doen.


TUINENKUNSTGRAS.NL KUNSTGRAS LEGGEN KUNSTGRASLEGGEN IN KUNSTGRAS IN
       

Like ons op Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte van Tuin en Kunstgras en de laatste ontwikkelingen in kunstgras.