Kunstgras om de trampoline

Wilt u graag kunstgras om uw trampoline? Wij hebben dit al regelmatig gedaan en weten waar we op moeten letten bij de aanleg. Veiligheid staat hier uiteraard voorop.

Kunstgras met dempende onderlaag

Het komt uiteraard voor dat kinderen, en misschien u ook wel, zo fanatiek zijn dat ze naast de trampoline terecht komen. Het is dan belangrijk dat er een goede onderlaag is aangebracht. Op deze manier kan het kind zachter landen. Wij weten precies waar we rekening mee moeten houden om een stabiele, dempende onderlaag te creëren.

Waterdoorlatend en minder slijtage

Kunstgras is waterdoorlatend. Dit zorgt ervoor dat uw kinderen, na een flinke regenbui, weer snel gebruik kunnen maken van de trampoline. Daarnaast hoeft u kunstgras niet te maaien. Dit zorgt ervoor dat de randen van de trampoline minder snel slijten. U hoeft er namelijk niet met de grasmaaier langs. Dit verhoogt de levensduur

Gerealiseerd project

In Badhoevedorp hebben we kunstgras om een trampoline gelegd. Bekijk de foto's van het project. Overigens, wij realiseren onze projecten altijd snel. Binnen 2 weken na akkoord heeft u kunstgras om uw trampoline liggen.

Advies nodig?

Wilt u wellicht ook kunstgras om uw trampoline heeft wilt u graag vooraf advies of heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. Bel 073 - 203 2070 of mail naar info@tuinenkunstgras.nl.

TUINENKUNSTGRAS.NL KUNSTGRAS LEGGEN KUNSTGRASLEGGEN IN KUNSTGRAS IN
       

Like ons op Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte van Tuin en Kunstgras en de laatste ontwikkelingen in kunstgras.