Kunstgras voor balkon


Wilt u graag kunstgras op uw balkon? Tuin en Kunstgras heeft veel ervaring met het leggen van kunstgras op balkons, zelfs op grote hoogtes. Uiteraard gebruiken we kunstgras met een natuurlijke uitstraling. Wilt u het vooraf zien: vraag onze kunstgras stalen aan of laat ons langs komen. We laten u de mogelijkheden zien.


Geef warmte aan uw balkon

Steeds meer mensen kiezen voor de bedekking van hun balkon met kunstgras. Op die manier geven zij hun kale, koude beton toch een natuurlijke uitstraling. Dit is niet alleen mooier, het is ook comfortabeler en warmer aan de voeten. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor vervuiling. Het kunstgras is relatief eenvoudig schoon te krijgen.


Valdempende onderlaag onder het kunstgras

Omdat het kunstgras in de meeste gevallen op een betonnen onderlaag wordt aangelegd, kiezen wij er in de meest gevallen voor, een val dempende onderlaag onder het kunstgras aan te leggen. Na de installatie van het kunstgras voelt de ondergrond lekker zacht aan.

Wanneer het kunstgras aangelegd wordt op de betonnen onderlaag, zullen de vezels, die aan de onderzijde van het kunstgras, getuft zijn, gaan schuren en kapot gaan, hierdoor zullen er kale plekken op het kunstgras ontstaan.


Vrijwel alle soorten kunstgras van Tuin en Kunstgras , zijn geschikt voor de aanleg van kunstgras op een balkon. Ook op het balkon kan Tuin en Kunstgras de complete aanleg voor u verzorgen.

Balkon op hoogte: geen probleem

Heeft u een balkon dat op hoogte ligt? Dit is vaak het geval met penthouses en appartementen met balkon. Geen probleem voor ons. Indien nodig werken wij met een kraan of hoogwerker. Tuin en kunstgras kent geen belemmeringen en wij zijn sterk in het bedenken van creatieve oplossingen.


Wanneer we op grotere hoogte werken, zorgen we ervoor dat het kunstgras, extra bevestigd wordt aan de kantopsluiting, zodat het kunstgras in de toekomst niet op kan waaien.


Prijzen

De prijzen voor het laten aanleggen van kunstgras op het balkon, zijn erg verschillend. Afhankelijk van de doorgang, de hoogte van het balkon en de ruimte om te werken, bepalen wij de prijs.

Het instrooien van kwartszand, kan in overleg worden bepaald. 


Wij komen altijd vrijblijvend bij u langs om de situatie in kaart te brengen, ons assortiment kunstgras aan u voor te leggen en de exacte afmetingen op te nemen.


Meer informatie

Meer informatie over het aanleggen van kunstgras op uw balkon? Vraag vrijblijvend uw offerte aan of neem eens vrijblijvend contact met ons op.


Roma 30mm

Het ingraven van de trampoline komt steeds vaker voor. Doordat de valhoogte van de trampoline dusdanig wordt gereduceerd, is het voor kinderen een stuk veiliger om trampoline te springen. Wanneer de trampoline ingegraven is, komt deze nog een maar stukje boven de grond uit. Dit oogt minder collosaal en komt het kunstgrasveld ten goede.


Tuin en Kunstgras graaft de trampoline graag voor u in.


Wij denken met u mee en bespreken de mogelijkheden.
Echtheid
Hoogte 30 mm
Kleur gras / vezel Groen en Olijf groen
Materiaal Polyethyleen recht & polyeprop gekroesd
Bezanden *Nee
Toepassing Speel en sier gazon
Zachtheid Redelijk tot zacht

Roma 30
Roma 30
Roma 30
Roma 30
€ 32,95 per m232.95
Vraag een offerte aan

Stalen aanvragen
Galo 26mm

Door zijn frisse kleurcombinatie, poolhoogte van 26 mm en bruine krulvezel, is de Galo 26 nauwelijks te onderscheiden van een pas gemaaid gazon. Dit type bevat een C-Shape, dat zorgt voor een hoog veringvermogen


Echtheid
Hoogte 26 mm
Kleur gras / vezel Olijfgroen en Groen
Materiaal Polyethyleen recht & polyeprop gekroesd
Bezanden *Nee
Toepassing Sier gazon
Zachtheid Zacht

Forest 30mm
€ 27,50 per m227.50
Vraag een offerte aan

Stalen aanvragen
Soft Green 36mm

De Soft Green 36 mm is door zijn zeer bijzondere weefstructuur uniek in onze collectie. Door de speciale vezel voelt dit type verrassend aangenaam aan. Het kunstgras heeft een speciale en erg natuurlijke uitstraling.


Echtheid
Hoogte 36 mm
Kleur gras / vezel Lentegroen en Chartreusegroen
Materiaal Polyethyleen recht & polyeprop gekroesd
Bezanden *Nee
Toepassing Sier gazon
Zachtheid zeer zacht

€ 35,95 per m235.95
Vraag een offerte aan

Stalen aanvragen
Speelkunstgras groen

TopPlayGrass is het meestgebruikte kunstgras voor speeltuinen en sportveldjes. Met zijn zachte vezel is TopPlayGrass uitermate geschikt voor intensief gebruik. Door de mat te bezanden blijft het kunstgras jarenlang mooi en fris.


Echtheid
Hoogte 24 mm
Kleur gras / vezel Groen
Materiaal polyethyleen recht
Bezanden inclusief 25 kg per/m²
Toepassing Speel en sport
Zachtheid 2

€ 27,50 per m227.50
Vraag een offerte aan

Stalen aanvragen
Valdemping

Rondom speeltoestellen is valdemping van uiterst belang. Onze valdemping  bestaat uit hergebruikt rubber en andere zachte materialen en wordt als laag onder het kunstgras geplaatst. Deze constructie voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen en zorgt ervoor dat kinderen zachter neerkomen als ze bijvoorbeeld uit een speeltoestel vallen. Op aanvraag is een certificaat beschrikbaar.


Materiaal Schuimrubber
Toepassing Gecertificeerde valdemping voor onder het kunstgras

Op aanvraag
Vraag een offerte aan*Onze kunstgrassoorten hoeven in principe niet ingeveegd te worden. Toch kiezen wij ervoor om het kunstgras veld te bezanden. De vezel krijgt door het kwartszand extra ondersteuning: de sprieten springen sneller weer rechtop en de mat behoudt zijn lange levensduur. Daarnaast zorgt het bezanden ervoor dat het kunstgras netjes op zijn plek blijft liggen. 

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Gratis offerte, of direct contact met tuinenkunstgras.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 18.00 uur

TUINENKUNSTGRAS.NL KUNSTGRAS LEGGEN KUNSTGRASLEGGEN IN KUNSTGRAS IN
       

Like ons op Facebook

Volg ons en blijf op de hoogte van Tuin en Kunstgras en de laatste ontwikkelingen in kunstgras.